Un roman a dat RATB in judecata din cauza aerului conditionat

Un cetatean roman a dat in judecata Regia Autonoma de Transport Bucuresti pentru ca autobuzul in care circula era prevazut cu aer conditionat si mult prea liber.

Individul sustine ca a urcat in autobuz si imediat a fost racorit de aerul conditionat din interior dupa ce a mers 30 de minute pe jos prin canicula. De asemenea, acesta a mai declarat ca autobuzul a venit mult prea repede, iar din acest motiv era mult prea liber, gasind chiar scaune goale.

C. Popescu: “Este inadmisibi ca cetatenii romani sa primeasca un astfel de tratament. Am dat RATB in judecata pentru ca mie imi place sa transpir in autobuz, sa ma ia cu palpitatii de la caldura, sa ma inghesui cu alti calatori, sa ma impinga la urcare si la coborare si sa ma bat cu ei pe scaunele libere. Si asa este normal si civilizat.
Mai mult, au scos si calatoria cu plata, iar autobuzul a ajuns mult prea repede la destinatie, avand banda proprie pe care masinile nu au voie sa mearga. Ce sa fac eu acum cu toti banii pe care ii dadeam pe abonamente si calatorii si cu timpul pe care il petreceam blocat in trafic?
Avem foarte multe conditii. Mie nu imi place sa fiu conditionat. Si nici celorlalti calatori nu le place, pentru ca “we are o strong independent country who don’t need no conditions.”
Asadar, fac un apel catre toti cetatenii adevarati ai aceste tari sa ma sustina pentru a ne lua RATB-ul inapoi!”

In acest moment, persoana in cauza protesteaza in fata Regiei Autonome de Transport Bucuresti pana ce procesul se va incheia, sperand sa il castige. Cei care vor i se alature sunt asteptati la orice ora din zi si din noapte cu ceai si supe calde, aeroterme si paturi pentru a sublinia respingerea aerului conditionat.

 

*Aceasta stire este un pamflet si trebuie tratata ca atare.*

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s