Da preotilor pedofili si homosexuali! Semnat, babele enoriase.

Aseara m-a plesnit prostia peste fata rau de tot. Dar rau de tot.

Banuiesc ca stiti de preotul Cristian Pomohaci care e cercetat pentru ca a cerut favoruri sexuale de la un minor de 17 ani si ca ar mai fi racolat si alti copii. Eh, daca n-ati auzit sau n-ati vazut stirea, acum v-am pus la curent.

Situatia nu imi e deloc necunoscuta si nici nu ma mira. Au fost cazuri si mai rele. Nu e primul si nici ultimul preot care face asta.
Ce m-a facut sa imi dau un face palm mai mare decat clopotul catedralei mantuirii neamului au fost sustinatorii lui.
Adica babele enoriase care cel mai probabil huiduie homosexualii, ii dau cu tamaie si aghiasma si sunt fane infocate Coalitia pentru Familie. Ele, chiar ele, faceau incantatii, rugaciuni si plangeau de mama focului pentru iertarea preotului. Uat da fac!?

Mi-am facut cruce cand am vazut cum se tineau toate de mana si se rugau la forta binelui cu atata patos. Babaiatule, ba, e uimitor. Pur si simplu te lasa fara cuvinte astfel de situatii bisericesco-fantastice.

Da’ de ce? De unde atata prostie? Omul asta e mai libidinos, mai scarbos si mai pacatos decat doi homosexuali care isi recunosc orientarea si care intretin relatii sexuale de comun acord. E sub cea mai joasa speta.

Cum sa sustii un astfel de om care traumatizeza copiii, obligandu-i sa faca asemenea lucruri pentru placerile lui gretoase?? Cum!?! Pentru ca face parte din biserica si e “omul lui Dumnezeu”? Cu atat mai mult ar trebui sa le dezguste pe babe.

Eu nu pot sa cred pana unde se intinde prostia. Nu pot sa cred pana la ce nivel ajunge biserica sa spele oamenii pe creier.

Adica se arunca cu pietre in femei care fac avorturi in urma unor abuzuri sexuale, pentru ca, evident, a fost vina lor ca violatorului i s-a sculat prostia, in mamele singure, in cele divortate, in “desfranatele” care nu poarta basma pe cap, in barbatii cu tatuaje, piercinguri si haine de piele, dar un preot pedofilo-homosexual si, culmea, divortat, este sustinut de intreaga comunitate de babe doar pentru ca e preot!?
Daca esti preot poti sa faci orice te taie capu’ ca ti se iarta?

Alo, prostimea, treziti-va! Desteptati-va!

Aveti aici si reportajul.

 

Advertisements

One thought on “Da preotilor pedofili si homosexuali! Semnat, babele enoriase.

  1. Carmen ai vorbit singură într-o ţară unde niciodată nu a existat normalitatea. Preot să profesezi fără muiere și să faci și grozăviile acestea de care se zvonește este scârbos. Ai scris adevărul, dar mă tem că nici o babă care îl aplauda, nu îţi va da dreptate. Mă uit cu groază la tot ce se întâmplă la voi. O zi bună!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s