Fie ca…

O urare foarte altfel.

Advertisements

Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze tuturor creierele, indiferent de sex sau varsta. Sa incepeti sa le folositi mai bine si mai des, sa invatati sa legati doua propozitii coerente si sa stiti de ce Pamantul mai este denumit si Planeta Albastra.
Erau niste exemple, nu va limitati doar la atat.

Sa va lepadati de emisiuni, obiceiuri si comportamente cocalaresti si sa lasati civilizatia sa intre in voi, posedandu-va pana la adanci batraneti, cu speranta ca o veti transmite mai departe.
Sa nu va mai luati de oameni aiurea pe strada doar pentru ca vi se par pampalai sau prea “figuranti”.
Sa nu mai agasati femeile holbandu-va la ele ca la niste bucati apetisante de carne frumos asezonate si nici sa va acompaniati privirile nehalite cu expresii la fel de flamande. Admiratia se arata altfel. Fie ca voi sa invatati cum.

Fie ca celor care se prefac ca iubesc si insala sa le fie curmata relatia, iar celor care o fac pentru bani si pozitie sociala sa le fie trasa scara rulanta de sub picioare si sa-si atinga obiectivele cu forte proprii. Ca de aia ajung pitipoancele la conducerea ministerelor si spitalelor si sa ocupe locurile pe care altii le merita pe bune si pentru care ar fi muncit din greu.

Mai fie ca prostilor care fac copii sa nu le semene pruncii deloc, politicienilor sa li se intoarca toate inselatoriile si furturile impotriva lor sub forma de puscarie, iar karma sa-i loveasca pe toti tampitii care fac pe smecherii si polueaza societatea intr-un mod barbar si ireversibil.

Si nu in ultimul rand, fie ca ambulantele si pastilele pentru digestie sa-si faca treaba rapid, in urma consecintelor lasate de prea multe oua, drob, sarmale, fripturi, cozonaci, pasca si bautura.

Paste fericit! 🙂

3 thoughts on “Fie ca…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s