Ghidul pitipoancei de Parlament

Acest ghid este un pamflet cu puternice influente din trista realitate romaneasca.

Daca tine careva cont de urmatoarele reguli, chiar s-ar putea sa ajunga in Parlament.
Dar, daca are ceva in cap, in afara de seminte de chia si tarate de ovaz, se va amuza de acest articol si va plange in acelasi timp cand va vedea cine ne conduce tara.

Asadar, sa incepem:

Regula numarul 1 zice ca e musai ca pitipoanca sa fie full package.

Adica sa aiba silicoane cu diametrul de 3 ori mai mare decat capul de mult parasit de creier, dar umplut cu textile italiene de la Gucci fabricate in China si chimicale de la M·A·C, sa fie rotisata bine la solar, daca se poate chiar carbonizata, sa ii crape buzisoarele de la prea mult acid hialuronic si neaparat sa frecventeze cele mai de top locatii.

ruxandra-tutuianu

Regula numarul 2 spune ca pitipoanca trebuie sa aiba rude in Parlament sau sa o frece bine cui trebuie. Tastatura la care bate proiectele alea demne de un parlamentar, ce altceva sa frece?

Daca indeplineste una dintre aceste doua conditii are garantia ca nici nu mai conteaza cat de tuta e.

Un bun exemplu este Alexandra Corina Bogaciu. In ciuda faptului ca nu are studii superioare, a devenit deputat PSD.

Ea se numara printre norocoasele din prima categorie. Este nepoata primarului din Voluntari, Florentin Pandele, adica sotul Gabrielei Firea, fiind scutita de toate muncile grele prin care trec sarmanele fete care n-au privilegiul de a fi inrudite cu mai marii mascarici ai tarii.

Conform surselor, Alexandra Bogaciu a fost PRIMA candidata propusa de PSD la Camera Deputatilor, in Ilfov, iar dupa ce a ajuns in politica si-a sters pozele sexy.

alexandra-bogaciu

Spre deosebire de Alexandra, saraca Ornella Borozan, fosta angajata a clubului Bamboo, cine stie cate a inghitit ca sa ajunga consiliera deputatului PSD Marius Manolache, finul fostului premier Victor Ponta. Din pacate pentru ea si din fericire pentru cetateni se pare ca n-a inghitit destul ca sa ramana in functie.

ornella-borozan

ornella-borozan-facebook

In schimb, Alexandra Dobre a fost o fina observatoare si a inteles cum merg lucrurile in Parlament si cum trebuie sa se supuna pentru a avansa in functie. Cum cui sa se supuna? Legilor si dorintelor poporului, doar nu taticului ei de zahar Gabriel Oprea, a carui consiliera a fost.

sexy-pesedista-alexandra-dobre

In prezent, domnisoara are o cariera de succes ca Director General la Centrul European Cultural si de Tineret pentru UNESCO “Nicolae Balcescu”, marcand si alte functii impresionante pentru CV-ul ei la aproximativ 25 de ani. Cel putin, pe ea o recomanda si niste diplome universitare.

facebook-alexandra-dobre
Ca sa se lepede de statutul de piti, Alexandra a renuntat la imaginea de sexy consiliera cum o numeau ziarele, iar acum umbla cu postari, poze si check-inuri culturale, mai ceva ca TVR-ul lui Ceausescu.

Regula numarul 3 spune ca, odata cu aprofundarea in politica, pitipoanca trebuie sa se contopeasca cu non valorile si principiile inexistentiale ale colegilor.

Adica, trebuie sa sustina legi care o aranjeaza doar pe ea si partidul in care presteaza, asa ca Dragnea si cainii lui de breasla, impreuna cu fiicele lor cu neuronii prajiti de solar, scarbite de oamenii care le populeaza tara.
Asa ca tutuianca, fiica de sef PSD-ist in Dambovita, si ea fosta politicianca, bineinteles.

ruxandra-tutuianu-psd

Apoi, trebuie sa isi faca selfie-uri in Parlament in timp ce oamenii de afara si colegii din opozitie protesteaza impotriva mizeriilor ei si ale gruparii sale politice mancatoare de rahat pe paine la micul dejun pentru care e trimisa in judecata.
Asa ca Andreea Cosma, fiica fostului presedinte al Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, cercetata pentru complicitate la abuz in serviciu.

selfie-in-parlament-andreea-cosma

Iar in final, sa aiba o profunda durere anala fata de oamenii care ii platesc luxul in care traieste, adica fata de saracii cetateni de rand. Asa cum fac aproape toti politicienii.

Acum eu nu neg nicidecum ca in Parlament n-ar exista femei frumoase, cochete si in acelasi timp destepte, dar am simtit nevoia sa punctez aspectele negative care, din pacate, sunt majoritare si anormale.

Advertisements

One thought on “Ghidul pitipoancei de Parlament

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s