Ce “goals” mai au fetele din ziua de azi

Petrec mult timp pe Facebook si Instagram, uneori de plictiseala, alteori sa vad ce se mai intampla in lumea buna a social mediei. Urmaresc multe pagini si conturi cu meme-uri, fashioneli, adolescentisme, dar jur ca niciodata in viata mea de facebookista si instagramerita n-am vazut vreo poza cu o biblioteca plina de carti pe care sa scrie “Goals” cu emoticon din ala cu inimioare-n ochi.

Nu, doamne fereste sa fii femeie moderna si sa-ti doresti si-un raft de cultura langa toate toalele si machiajele alea! Macar asa de design. Sau un job din ala unde sa faci chestii minunate care iti plac tie. Sa lucrezi la Vogue sau la Google sau oriunde visezi tu.

Dar, nu! Internetul e plin de goals cu cea mai shiny&glossy nuanta de blush de la MAC, lip kit-urile de la Kylie Jenner, perfect face contouring à la Kim Kardashian, super gene pana peste frunte si un “dear future husband” blindat de bani care sa contribuie 100% la implinirea tuturor. Pentru ca, evident, toate goalurile lor se rezolva simplu cu bani.

16441422_1577861822229909_603565996_n

Insa, in realitate stim cu totii ca aproape toate se aleg cu cel mult un sugar daddy cu 40 de ani peste varsta lor.

Apoi, mai vor si vacante in Dubai, case cu piscina, masini bengoase si sa-si puna hashtag cu #blessed si #ilovemylife la pozele din locurile de lux in care apar intotdeauna singure, niciodata cu stafida langa ele.
Sa nu cumva sa-si doreasca sa munceasca pe bune ca sa faca proprii bani, ca cica nu se mai indeplinesc dorintele.

Si eu vreau o multime de chestii (cine nu vrea?) si am o mare obsesie cu parul, dar de la a-mi dori sa fie perfect si pana a-mi face un goal din asta e cale lunga si batuta.

Nu zic ca e rau ca o femeie sa isi doreasca haine, machiaje si sa arate perfect, ba din contra. Dar astea nu sunt goaluri. Sunt doar efectele adevaratelor goaluri pe care ea ar trebui sa le aiba. Cum ar fi un job si sa-si doreasca sa fie cea mai buna versiune a ei pentru a-si putea permite singura toate lucrurile pe care le vrea.
Because, she’s a strong independent woman who don’t need no man, right?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s